Dagbesteding & re-integratie
De Iepenhoeve

Privacyverklaring

Zorgerf De Iepenhoeve vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij je graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG).

Heb je nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

Zorgerf De Iepenhoeve

Zuiderweg 8
1761 LM Anna Paulowna
Telefoon: 06 207 100 94

Doel van verwerking van jouw persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en je een factuur te kunnen sturen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en om je een factuur te kunnen sturen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij:
  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Leeftijd

Wie gaan jouw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Zorgerf De Iepenhoeve. Wij zullen jouw persoonsgegevens niet verstrekken aan partners die gevestigd zijn buiten de EU.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:
  • Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding)
  • Onze websites zijn beveiligd met een SSL-certificaat

Hoe lang slaan wij jouw gegevens op?

Wij slaan jouw gegevens op totdat je aangeeft dat wij deze niet meer mogen bewaren.

Hoe kun je jouw persoonsgegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen je dan inzage geven in jouw persoonsgegevens. Je kunt via e-mail ook wijzigingen van jouw gegevens doorsturen.

Recht om een klacht in te dienen

Heb je een klacht over de wijze waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Dan dan je ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben we jouw persoonsgegevens nodig?

Zonder jouw persoonsgegevens kunnen we voor je geen boeking verwerken, geen contact met je opnemen over de boeking via e-mail of telefonisch en je geen factuur mailen. Je hebt altijd het recht om jouw toestemming voor het gebruik van jouw persoonsgegevens door Zorgerf De Iepenhoeve weer in te trekken.

Adres

Zuiderweg 8
1761 LM Anna Paulowna

Telefoon: 06 187 527 24
E-mail: info@iepenhoeve.nl