Dagbesteding & re-integratie
De Iepenhoeve

Vacatures & vrijwilligers

Gevraagd: enthousiaste, zelfstandige begeleider dagbesteding (m/v) (MBO 3 of 4) voor het begeleiden van mensen met heel diverse beperkingen en zorgvragen.

De medewerker begeleidt de cliënten bij de dagbesteding. De dagbesteding omvat o.a. houtbewerking, zeep maken en vruchtensiropen, voeren kleinvee, werk in de moestuin, verzorging campingterrein en onderhouden contact met gasten, bediening in de boerderijwinkel, maken bloemstukken, creatieve werkzaamheden.

Ben jij een zelfstandige en creatieve duizendpoot? Dan zoeken wij jou.
Je bent bij voorkeur bekend met houtbewerking. We zijn in eerste instantie op zoek naar iemand voor 16 uur per week. Uitbreiding uren in de toekomst mogelijk.

Gevraagd wordt affiniteit met de doelgroep en de beschikking over een relevante opleiding/ervaring. Bij ons staat de persoon van de client voorop met zo weinig mogelijk administratieve rompslomp voor de werknemer/ZZP`er. Uiteraard wordt wel alle relevante wet, -en regelgeving in acht genomen. De begeleider dient te beschikken over een VOG. In bezit van rijbewijs B is een pré.

Uitgangspunt van Zorgerf en Camping De Iepenhoeve is respect voor elkaar, zorg voor elkaar en zorg voor de aarde. We proberen onze cliënten zo plezierig mogelijk zinvol werk te laten doen. Het is mogelijk in dienst te komen als werknemer en alsdan wordt conform de CAO betaald of als ZZP`er.

Nadere inlichtingen en sollicitatiebrieven

Mail: info@iepenhoeve.nl of bel: 06 187 527 24 (Barbara Dijkman). Ook kunt u onze website raadplegen over werkwijze en doelstelling van onze onderneming. Inzenden sollicitatiebrieven tot 30-09- 2021

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Telefoon: 06 187 527 24
E-mail: info@iepenhoeve.nl

Adres

Zuiderweg 8
1761 LM Anna Paulowna

Telefoon: 06 187 527 24
E-mail: info@iepenhoeve.nl
Volg ons op Facebook

Vakantieweken voor gezinnen met een ‘kind’ met een beperking!

Wij bieden compleet ingerichte bungalowtenten voor 4 personen met als extra de mogelijkheid tot het volgen van dagbesteding per dagdeel of dag.

Meer info!

Meer info?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze dagbesteding? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact opnemen!