Dagbesteding & re-integratie
De Iepenhoeve

Vakantieweken voor gezinnen met een ‘kind’ met een beperking

Wij bieden compleet ingerichte bungalowtenten voor 4 personen met als extra de mogelijkheid tot het volgen van dagbesteding per dagdeel of dag. De bungalowtenten zijn gelegen op een eigen rustig veldje.

Bloemen en natuur Iepenhoeve

Hierdoor kunnen ouders met hun kinderen (van alle leeftijden) op vakantie met de mogelijkheid even de zorg voor het kind met een beperking uit handen te geven. De “vakantievrienden’ sluiten aan bij de reguliere dagbesteding op ons zorgerf, die gedurende een aantal weken in de zomervakantie is aangepast op vakantiebeleving. Activiteiten worden aangepast op de belevingswereld/ mogelijkheden van de ‘vakantievriend’.

Denk hierbij aan activiteiten als spellen, dieren verzorgen/knuffelen, knutselen, muziek maken, tuinieren, sportieve activiteiten en nog veel meer. We hanteren een standaard prijs per week voor de bungalowtenten. Hier komt als extra de dagbesteding bij. Er volgt vooraf een intake om de zorgvraag, de mogelijkheden en de wensen van de ‘vakantievriend’ in kaart te brengen. Wij hebben helaas nog geen faciliteiten voor mensen die rolstoel gebonden zijn of ernstig lichamelijk beperkt zijn.

Dagbesteding Iepenhoeve

Vragen?

Voor meer info en prijzen mail of bel ons gerust.

Telefoon: 06 187 527 24
E-mail: info@iepenhoeve.nl

Adres

Zuiderweg 8
1761 LM Anna Paulowna

Telefoon: 06 187 527 24
E-mail: info@iepenhoeve.nl
Volg ons op Facebook

Meer info?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze dagbesteding? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact opnemen!